Köpa företag

Vänd dig till oss på Företagsmäklare Malmö när du funderar på att köpa företag. Våra företagsmäklare har lång erfarenhet av att bistå klienter som vill vara med och bygga upp en existerande verksamhet. Hos oss hittar du såväl företag som redan idag är vinstdrivande som firmor som går med förlust men som har stor potential. På kontoret arbetar partners och mäklare med en gedigen arbetserfarenhet som innefattar olika positioner i näringslivet. Vi kan förmedla företag i Malmö och Skåne, men också i andra delar av Sverige.

Vi hjälper dig hitta företag som passar dina krav

Efter en första inledande kontakt med våra företagsmäklare börjar vi med att skapa en kravprofil. Vi analyserar dina behov och diskuterar dina förväntningar och önskemål. När vi tillsammans fastställt en komplett sökprofil börjar vi söka av marknaden för att hitta företag som skulle kunna vara av intresse för dig. Att anlita oss är att ta hjälp av förmedlare som finns med dig i alla steg i förvärvsprocessen. Vi ser till att ordna möten och bistår dig i förhandlingar och budgivning. Våra medarbetare kan sägas fungera som projektledare, med dem kan du bolla idéer om finansiering och andra frågor.

En komplett tjänst när du ska köpa företag i Malmö

Vår service gör att du kan lägga tid på din kärnverksamhet och finansiering. Vi skapar ett verkligt mervärde:

  • Vi har ett register där du kan matchas mot företag till salu
  • Företagsmäklarna utför värdering och erbjuder stöd vid förhandling
  • Våra medarbetare är experter på due diligence och köpeavtal

Vi hjälper dig köpa ett befintligt företag

Vårt mål är alltid att såväl den som ska sälja som den som ska köpa företag i Malmö blir nöjda med köpeskillingen. Våra medarbetare bistår med en opartisk värdering av företag. Det ligger i såväl köparens som säljarens intresse att den verksamhet som är till salu är värderad på ett korrekt sätt. Genom åren har vi hjälpt en mängd nöjda kunder att ta över både mindre och större firmor. Vi besitter även de kompetenser som behövs för att göra lyckade transaktioner. Kontakta oss gärna om du har några frågor angående den här tjänsten eller vårt övriga utbud.