Sälja företag

Att sälja företag är ofta en relativt invecklad process som vanligen tar mellan sex månader och upp till ett år. Vi som arbetar på Företagsmäklare Malmö erbjuder experthjälp för att göra förfarandet enkelt och smidigt för dig. Våra företagsförmedlare är behjälpliga från en inledande analys till dess att transaktionen är fullständigt genomförd. Hos oss arbetar endast erfarna mäklare som är väl medvetna om att varje enskild affär är unik. De ser till att köpskillingen blir optimal.

Vi genomför lyckade affärsöverlåtelser

När du har ett företag till salu är det många olika faktorer som avgör slutpriset. För att du ska få ett så bra pris som möjligt kommer vi gärna in i försäljningsprocessen i ett tidigt stadium. När vi tagit fram en genomarbetad handlingsplan är det dags att marknadsföra din firma och hitta intresserade köpare. Vi har ett brett kontaktnät med intressenter runtom i Malmö och övriga delar av södra Sverige.

Anlita oss när du ska sälja företag i Malmö

Vi utformar annonser och kontaktar intressenter, dessutom hjälper vi till med övriga steg i säljprocessen:

  • Vi tar hand om visningar och möten
  • Vid ett preliminärt avslut skriver vi en avsiktsförbindelse med nyckelvillkor
  • I transaktionsfasen ser vi till att ett genomarbetat köpeavtal upprättas

Vi är experter på att sälja företag till rätt pris

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att sälja företag i Malmö. Vi ser till att en ordentlig företagsvärdering genomförs. En sådan utgör en stabil grund inför den kommande försäljningsprocessen. Genom åren har vi hjälpt många nöjda klienter att genomföra lyckade affärer. När du anlitar oss tar du hjälp av experter med erfarenheter från många olika branscher, och de har ett djupgående kunnande om marknaden i vår del av landet. Vi tar oss an varje uppdrag med ett stort engagemang och ser till att din försäljning löper smidigt från början till slut.