Om oss

Företagsmäklare med bred kompetens

Exitpartner AB är en företagsmäklare med gedigna kunskaper om ägarbyten. Vi är ett partnerägt bolag som fokuserar på mäklartjänster för små- och medelstora företag. Vår största styrka är att våra partners och mäklare har breda erfarenheter från olika positioner i näringslivet. Hos oss finns medarbetare som suttit i styrelser och som innehar expertkunskaper inom juridik. När du tar del av vårt tjänsteutbud så kommer du snabbt konstatera att våra kompetenser sträcker sig långt utöver själva köp- och säljprocessen.

Professionell rådgivning vid ägarbyten

Vi som arbetar hos Exitpartner AB kan verka som rådgivare vid alla typer av ägarbyten, även när de rör förändringar i ägandet som inte involverar en försäljning. Vi kontaktas ofta när en ny kompanjon ska tas in i ett bolag eller när ett familjeföretag ska gå i arv till en yngre generation. Ett annat tillfälle när vi kan hjälpa till är då företaget behöver ta in kapitalinskott.

En företagsmäklare som höjer värdet på din firma

Vid en försäljning kan vi hjälpa till att höja värdet på ditt företag och attrahera fler seriösa spekulanter. Vi utför en exitanalys där vi ger förslag på åtgärder som ökar din verksamhets marknadsvärdet. Denna strukturerade analys brukar endast ta några få veckor att genomföra.

Tack vare ett mycket brett kontaktnät kan vi matcha köpare och säljare på ett effektivt sätt.